E pabesueshme, kqyreni çka kanë lanë mbas lojtarët e Spanjës në dhomat e deshjes

Spanja arriti me fitue 2-0 ndeshjen e mbramshme kundër Shqipnisë, por në dhomat e deshjes në stadiumin “Loro Boriçi” asht pa nji rrëmujë e madhe.

Iberikët e ka lanë në gjendje aspak të mirë dhomën e deshjes, e cila asht fotografue nën “pushtetin” e rrëmujës dhe pisllëkut,

auto_72adc91188aeca5584a07b106638440161cee69957930886f2e6d853847c666f_large1476109881