Ekipi i Feronikelit sjell nji risi në futbollin kosovar

Ekipi futbollistik Feronikeli ka hapë kanalin në Youtube dhe së shpejti ka me hap televizonin e parë si ekip futbolli në histori të futbollit kosovar.

Simbas tyne, ”Nikli TV” ka me u angazhue fillimisht vetëm në Youtube e mandej ka me u zgjanue edhe në televizion.

Feronikeli kështu ndjek shembullin e shumë ekipeve të mëdha europiane, të cilat kanë kanalet e tyne private, ku shfaqin seanca stërvitore të ekipit të tyne, kronika etj.