Ekipi i Irakut pren kurban për me ju kthye fitoreve, a rezultoi i suksesshëm ky veprim?

Mbas tri humbjeve radhazi, Kombëtarja e Irakut dje preu nji Kurban.

Ata vendosën që Kurbanin ta prejnë në publik, dhe atë në udhët e qytetit.

Doket se ky gjest i tyne rezultoi me sukses. Ata dje luejtën ndaj Tajlandës, të cilën e mundën 4:0.

Iraku shënoi fitoren e parë në kualifikimet për Kampionatin Botnor.

Shperndaje në: