Fadil Vokrri ka nji mesazh për ata që nuk ju bashkuen Kosovës

Fadil Vokrri ju ka urue suksese atyne që nuk vendosën me luejt për Kosovën.

Në fillim të konferencës, Vokrri foli për ata që nuk erdhën te Kosova.

“Na ju urojmë suksese kosovarëve që qëndruen te Shqipnia dhe që mbetën te përfaqësuset tjera. Na i respektojmë vendimet e tyne”, deklaroi Vokrri,

Shperndaje në: