FIFA denon Kosovën

Komisioni i Disiplinës i FIFA’s ka denue FFK’n me gjobë prej 30 mijë frangave zvicrane.

Komisioni i Disiplinës i FIFA’s ka dënue FFK me gjobë prej 30 mijë frangave zvicrane, për shkak të thirrjeve raciste dhe hedhjes së sendeve piroteknike nga ana e adhuruesve në ndeshjen Kosova – Kroacia që u zhvillue më 6 Tetor në stadiumin “Loro Boriqi” në Shkodër,