FIFA e jep nji lajm të mirë për Kosovën!

Kombëtarja e Kosovës asht ngrit për katër vende në renditjen e re të FIFA’s.

Kosova asht ngrit për katër vende në renditjen e re të FIFA’s, e cila asht publikue sot më 20 Tetor.

Pamvarësish se në dy ndeshjet e fundit Kosova ka pësue dy humbje nga Kroacia dhe Ukraina, ajo persëri do të ketë ngritje, për shkak të rezultateve jo të mira edhe të shteteve tjera.

Kosova tashma gjendet në vendin e 164 në botë, për dallim nga nji muej ma parë kur ishte në vendin e 168’të.

 

2-fifaaa

Shperndaje në: