Fjalët e mëdha të Xhakës për Pamvarësinë e Kosovës (foto)

Granit Xhaka ka urue Kosovën për 9 e pamvarësisë.

“Jam i lindun në Zvicër, jetoj në Londër, kurrë nuk kam me harrue dhe me zemër kam me qenë në vendlindjen e prindëve të mi. Urime pamvarësinë Kosova jonë”, ka shkrue ai.

19-37