Foto e rrallë e Aziz Salihut

Aziz Salihut i asht publikue nji foto nga vitet e arta.

Aziz Salihu, legjenda e boksit, po vazhdon të shnoshet në nji spital të Stambollit.

Në kohën kur po qëndron në spital, Azizi Salihut i asht publikue nji foto nga vitet e arta.

Ai shihet përkrah grues, Agime Sahatçiu-Salihu dhe çikës së madhe, Monika Salihut, e cila tash asht kangëtare.

auto_untitled_1475219153-1639291475219582

Shperndaje në: