Foto: Informacion i randësishëm për lojën Kosovë-Kroaci

Kompania që ka me ba shitjen e biletave Kosovë – Kroaci, “Money Gram”, ka ba të ditun numrin e biletave që kanë me dalë në shitje.

Simbas tyne në shitje kanë me qenë 10200 bileta, të cilat kanë me u shitë në pikat kryesore të kësaj kompanie në Kosovë.

Biletat dalin në shitje sot, kurse çmimet janë 7, 15, 20, 55 dhe 130 Euro (VIP).

received_10210532239204892