Francë-Shqipni, shkakton debat në Tajlandë!

Kombëtarja e Shqipnisë ka shkaktue telashe edhe te tajlandezët.

Edhe pse kjo ishte jashtë pritshmnenive, nji debat mjaft i ashpën asht shkaktue nga dy komentatorë në nji emision sportiv.

Nji nga të ftuemit bante tifozllëk për Francën dhe tjetri për Shqipninë.

Shperndaje në: