Gjermani-Itali, elefanti zgjedh fituesin

Përballja çerekfinale në Kampioantin Europian mes Gjermanisë dhe Italisë ka një interesim të madh për shkak të rivalitetit të madh të këtyre ky Përfaësueseve ndër vite.

Elefanti i quajtur ‘Zella’, që ndodhet në kopshtin zoologjik të Shtutgartit ka përzgjedhur Italinë si fituese të kësaj përballjeje.

Ndeshja mes Gjermanisë dhe Italizë do të zhvillohet ditën e shtunë në orën 21:00.

elefanti-1

Shperndaje në: