Gjest i gërditshëm i trajnerit të Gjermanisë

Nji gjest i pahijshëm i trajnerit të Gjermanisë Joachim Low në ndeshjen me Ukrainën asht ba hit në internet.

Trajneri i Gjermanisë asht kapë në nji moment të pazakontë, teksa prek me duer pjesët intime dhe mandej afron duert te hunda.

Ky asht konsiderue nji gjest i gërditshëm nga mediat ndërkombëtare dhe komentuesit në rrjetet sociale.

https://youtu.be/vYso-ZUwEZ0

Shperndaje në: