Gjyqtari turk tenton me ba “vetvrasje” në TV

Ish-gjyqtari i njohun turk, Ahmet Çakar, ka dhurue disa momente “dramatike” në nji emisionin të drejtpërdrejtë televiziv, “Beyaz TV”.

Ai kishte premtuae që nëse Beshiktashi ka me u shpallë kampion, ka me krye vetvrasje. Mbas shpalljes kampion të ekipit turk, ai ka krye nji gjest në dokje shumë dramatik.

Çakar ka lidhë nji gjarpën në qafë, tue dhurue për disa momente show televiziv. Kuptohet që gjarpni nuk ishte helmues dhe ish-gjyqtari nuk pësoi asgja mbas gjestit të kryem.