Goll si ky zor se kini pa (video)

Nabil Fekir i Lyon ka shenue nji goll per me u mbajte mend mbrame.

Ai e dha kete goll prej gjyses se fushes, ne ndeshjem me Bordeaux, shkruen Rrokum.TV

Ndeshja ishte fantastike dhe perfundoi 3-3./Rrokum.TV