Granit Xhaka ‘transferohet’ te FC Prishtina

Lojtari i Zvicrës dhe Arsenalit të Londrës, Granit Xhaka ka krye nji stërvitje speciale me futbollistët e Prishtinës.

Granit Xhaka, po qëndron në Prishtinë dhe sot në stërvitjen e mëngjesit e ka krye së bashku me bashkombësit e tij.

Jo veç futbollistët e Prishtinës, por edhe Granit Xhaka, janë tue e shijue stërvitjen e parafundit në stadiumin e qytetit, para se ai përfundimisht me u mbyllë për me u rikonstrukturue.