I ‘hangër’ 43 golla, Policia e arreston portierin

Diçka shumë e çuditshme ka ndodhë në futbollin gjerman në javën që lamë mbas.

Ndeshja e ligës amatore ndërmjet PSV Oberhausen dhe Vonderort përfundoi me rezultat të thellë 43-0.

Mbas ndeshjes, policia ka arrestue menjiherë portierin polak Marco Kwiotek, nën dyshimin e trukimit të ndeshjes.