Igli Tare në telashe të mëdha, qe çka i ka ndodhë!

Drejtori sportiv i Lazios, Igli Tare, ka qenë i akuzuem nga Gjykata e Romës për dëshmi të rreme.

Së bashku me të në gjyq, i cili ishte caktue në datën 17 Tetor ka me dalë edhe sekretari i përgjithshëm i ekipit, Armando Calveri.

Simbas aktakuzës, të dy, janë tue u mbrojtë nga avokati Nicholas Capozzoli, me akuzën se kishin depozitue deklaratë të rreme në zyrën e punës në Romë për lojtarin Mauro Zarate me pretendimin se ai mes Marsit dhe Qershorit të vitit 2013 nuk kishte qëndrue në selinë e Lazios në Formello.

Shperndaje në: