Infantino: Pa u ba anetare e OKB, Kosova s’un bahet anetare e FIFA

Gjatë një interviste për “Blick”, kreu i FIFA’s, Gianni Infantino, varrosi tana shpresat e futbollit te Kosoves.

Simbas asaj që shkruen “Panorama-Sport”, ai ka thanë që “kam gjak serb”, si dhe ka fole për pranimin e Kosovës.

“Kur nuk e di une se kur pranohet Kosova në UEFA e FIFA, as të tjerët s’mund ta dinë. Prandaj me këtë nuk kam të drejtë të spekuloj e as t’i bëj qejfin askujt”, deklaroi Infantino.
“Nuk e besoj që Kosova të mbahet me shpresa pa u ba pjesë nji herë anëtare e OKB’s. Nuk due me spekulue, por Kosova nuk mundet me luejt në Ligën e Kombeve 2018, pa qenë pjesë e OKB”, shtoi ai.