Inter apo Arsenal? Shkodran Mustafi e konfirmon të ardhmen

Shkodran Mustafi mbetet në Arsenal.

Ai nuk ka me u transferue në Inter, qysh u folë para do ditëve.

Se mrojtësi i Arsenalit ka me mbetë në ekipin nga Emirates Stadium, këtë e ka konfirmue baba i tij, Kujtimi.

“Jam në shtëpi tue pushue dhe marrë parasysh se jam baba dhe menaxheri i Shkodranit, sot nuk ka me ndodhë asgja”,