Kështu ka me u pritë Majlinda Kelmendi n’Prishtinë

Pritja zyrtare e Majlinda Kelmendit, Fituese Olimpike e Medaljes së Artë në Xhudo “RIO 2016” në Aeroportin Ndërkombëtar Adem Jashari – Prishtinë:

17:40 – 18:00 Arritja: Adria Airways Frankfurt – Prishtinë.

18:00 – 18:10 Pritja:

Isa MUSTAFA – Kryeministër i Republikës së Kosovës,
Familja e Majlinda Kelmendit

Kujtim SHALA – Zv. Kryeministër dhe Ministër i MRKS’s
Znj. Vlora DUMOSHI – Shefe e Stafit të Kryeministrit

Shasivar HAXHIJAJ – Nënkryetar i Komitetit Olimpik
Sokol HAVOLLI – Shef i Kabinetit të Kryeministrit

18:10- 18:30 Salloni VIP 1

18:30 – 19:00 Konferenca për medie

19:00 – 19:30 Nisja nga Aeroporti Ndërkombëtar Adem Jashari për në Prishtinë.

19:30 – 20:30 Parakalimi i Majlinda KELMENDIT me autobus të hapun nëpër sheshet e Kryeqytetit.

20:30 – 21:30 Nisja për në Pejë.

Shperndaje në: