Këta tifozë presin, sonte e meritojnë nji mrekulli

Shqipnia asht në pritje të nji mrekullie për me sigurue kualifikimin në Europian.

Sot duhet me fitue Italia, Belgjika dhe Hungaria, që Shqipnia me përparue.

Gjermanët duket se e presin Shqipninë ma tej, nëse del.

E teksa shancet zvogëlohen, këta tifozë e meritojnë nji mrekulli.

 

2-tifozet

 

Generated by  IJG JPEG Library

 

Generated by  IJG JPEG Library

 

Generated by  IJG JPEG Library

 

Generated by  IJG JPEG Library

Shperndaje në: