Këtë që banë Suarez nuk mundet me ba askush tjetër (video)

Freestylers e F2 këtë herë patën mundësinë për me sfidue aftësinë e nji prej lojtarëve ma të mirë në botë. Ai nuk zhgënjeu asnji.

Luis Suarez arriti me kalue sfidën dhe me nji prekje ta kontrollonte topin që ra nga 35 metra naltësi. Madje, Luis Suarez arriti me mposhtë edhe Lionel Messin, i cili ndodhej aty për mbështetje morale.