Këto foto kallxojnë ma së miri qysh e përjetuen francezët humbjen!

Shumë trishtim, lot dhe mërzitje në ekipin francez, veç pak sekonda mbas mbylljes së finales së Kampionatit Europian të Futbollit.

Humbja ndaj Portugalisë në tokën franceze “djeg” edhe ma shumë. Fotot e bame në përfundim të finales së Euro 2016 kallxojnë vetë.

France2 France3 France4

France5 France6 France7 France8

Shperndaje në: