Këto janê përballjet në 1/8 e Euro 2016

Me perfundimin e fazes se grupeve, tashma jane ba te dituna perballjet e 1/8’ave te Euro 2016.

Irlanda ishte ekipi i fundit qe u kualifikue tue largue Turqine mbas fitores kunder Italise 1-0, transmeton Rrokum.TV

Ndeshja ma interesante ptitet me qene ajo ndermjet Italise dhe Spanjes.

Përballjet në 1/8

Poloni-Zvicër

Uells-Irlandë e Veriut

Kroaci-Portugali

Francë-Irlandë

Gjermani-Sllovaki

Hungari-Belgjikë

Spanjë-Itali

Angli-Islandë.