Ky asht golli i Sadikut n’komentimin arab!

Golli i Armando Sadikut dhe fitorja e Shqipnisë ka qenë dhe asht tema ma aktuale n’orët e fundit në futbollin europian.

Ky goll historik asht komentue me emocion edhe nga komentatori arab.

Komentatori i “Bein Sport” zashëm e ka komentue këtë goll tue e quejt Sadikun si nji diamant.