Kjo asht pasunia e Mayweather që ka me ju lanë pa mend

Floyd Mayweather triumfoi në ndeshjen e shekullit kundër Conor McGregor, tue shënue edhe emnin e tij në histori dhe jo vetëm për faktin se ka fitue afer 250 milionë dollarë nga ndeshja.

Mayweather ka konfirmue veten si luftari ma i madh i të gjithë kohnave në ring, tue shënue edhe nji rekord 50 ndeshje të fitueme, e asnji humbje.

Pasunia e tij mendohet t’i kalojë 700 milionë dollarë dhe pritet të shtohet edhe ma shumë nga të ardhunat që kanë me i ardhë nga sponzorat mbas fitores ndaj McGregor.