Kjo asht shuma që Besnik Hasi ka me fitue nga Legia mbas shkarkimit

besnikhasi

Shkarkimi i Besnik Hasit ka befasue tanë, mbasi ishte shumë pak kohë që e kishte marr postin e trajnerit.

Ai u shkarkue me arsyetimin e rezultateve të dobëta, dhe këtë e kuptoi nga nji postim i ekipit në Twitter.

Por, trajneri shqiptar doket se nuk ka me dalë duerthatë nga Legia Warszawa.

Mediat raportojnë se si pasojë e mosrespektimit të kontratës nga ekipi, Besnik Hasi ka me fitue 1.5 milionë euro.