Komentatori islandez fluturon nga tribuna, kqyreni çka ndodhi!

Mbas gollit në minutën e fundit të shtesës mes Islandës dhe Austrisë, komentatori sportiv Gudmundur Benediktsson u ba i njohun për zanin e tij të egzaltuem.

Të njajtën ndjenjë ua ka transmetue edhe mbramë shikuesve të tij, mbas gollit të dytë të Islandës ndaj Anglisë.

https://youtu.be/kHHnajEYGSs

Shperndaje në: