Kosova merr edhe nji basketbollist amerikan

sputnik kosova

Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll ka natyralizue edhe nji amerikan. Asht ky Scott Bamforth, që luen me ekipin Bilbao Basket në Spanjë.

Bamforth luen në pozitën 2 dhe 3. Ai asht pajisë me pasaportën e Kosovës, dhe ka të drejtë të luej me Përfaqësuesen tonë në kualifikimet për Europian.

Bamforth, 1.88cm, asht amerikani i tretë që merr pasaportën e Kosovës, mbas Shawn Jones e Doellman.