Kosova n’UEFA, qe çka shkruen BBC

Në mesin e shumë mediave të njoftuna botnore, edhe BBC ka shkrue për pranimin e Kosovës n’UEFA.

BBC ka shkrue se pranimi i Kosovës në UEFA ka ardhun tetë vjet mbas shpalljes së pamvarësisë.

Ky medium njofton se, tash Kosova ka me aplikue edhe n’FIFA, dhe pritet me qene pjesë e kualifikimeve për Botnorin e vitit 2018.

Ndër të tjera, në artikullin e BBC kushtue pranimit të Kosovës n’UEFA, përmendet edhe Adnan Januzaj si dhe futbollistët kosovarë, të cilat luejnë në kombëtaret tjera, por që mund të luejnë për vendlindjen e tyne.

Shperndaje në: