Kosova për herë të parë me garë ndërkombëtare të notit (video)

300 notues nga krej bota marrin pjesë në garën e parë ndërkombëtare t’organizueme në Kosovë

Për herë të parë në Kosovë që nga mbaslufta organizohet gara ma e madhe ndërkombëtare e notit.

Në këtë garë pjesmarrës kanë me qenë 300 notues nga e tanë bota, të cilët kemi me i pa edhe në lojnat olimpike botnore.

Kjo garë që ka m’u mbajt me 30 Shtator dhe 1 Tetor, dhe asht organizue nga klubi i notit “Step”.

Të cilët këtë e kanë arritë falë nji bashkëpunimi rajonal pa përkrahjen e institucioneve të vendit tonë. /Rrokum.Tv