Kosova pranohet edhe në nji federatë ndërkombëtare të sportit

Kosova asht anëtarësue në Federatën Ndërkombëtare të Sportveve Universitare (FISU), në Asamblenë Gjenerale të kësaj organizate që po mbahet në Cape Verde të Afrikës.

62 delegatë votuen për dhe 2 kundër anëtarësimit të Kosovës.