Kqyreni çka ban portieri i Meksikës në stërvitje (video)

Gjatë nji seance stërvitore, Guillermo Ochoa, portieri i Komëbtares meksikane dhe i ekipit spanjoll të “La Ligas”, Granada, kallxon talentin e tij.