Kqyreni qysh maca e pshton portierin pa ‘hangër’ goll (video)

Nji ngjare e pazakonshme ka ndodhë në ligat e ulëta të futbollit kilian.

Në ndeshjen ndërmjet ekipeve Transandino dhe Derportes Malipile, qeni e ka evitue shënimin e gollit.

Mënyrën se qysh qeni e pshton gollin mund ta kqyrni në videon nalt.