Lajm i keq për Bayern Munchen

Bayern Munchen mesa doket edhe këtë sezon ka me u ndjekë nga mallkimi i lëndimeve, mbasi sa po shnoshet nji futbollist, nji tjetër i duhet me fillue terapinë.

Kur gjithçka dokej se te Bayern situata po përmirësohyej mbas kthimit të Boateng dhe Robben, ditën e djeshme ka mbetë i lënduem Dauglas Costa, në ndeshjen me Inglostadin.