Lajm i randësishëm për sportin kosovar

Në vazhdën e vizitës zyrtare në Hungari, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, ka takue Tünde Szabó, Ministre e Shtetit për Çashtje të Sporti të Hungarisë.

Ndërmjet ministrit Shala dhe ministres Szabó u bisedue për mundësitë e bashkëpunimit të Kosovës dhe Hungarinë, tue u ndale sidomos te përvoja hungareze në infrastrukturën sportive dhe në edukim, dhe u tha se bashkëpunimi në fushën e sportit ndikon në secilën fushë, ndaj asht tejet i rëndësishëm.

Shala dhe Tünde Szabó biseduen edhe për punët që po ban Kosova në përmirësimin e infrastrukturës sportive në vend, sidomos tash meqë sporti i Kosovës asht ba pjesë e sportit ndërkombëtar dhe kërkohet që të avancohen standardet, në përkim me kriteret ndërkombëtare.

Shperndaje në: