Lajmet e mira për Kosovën nuk kanë të ndalun

Lajmet e fundit që vijnë nga kampi i Kosovës në Finlandë thonë se FIFA i ka thanë PO edhe Valon Berishës dhe Herolind Shalës.

Te dy jane te gatshem sonte per Kosoven.

Kështu asht kompletue lista e të ftuemve dhe se Kosova futet në fushë ndaj Finlandës me motiv të madh për këtë ndeshje.

Shperndaje në: