Lejohen 4 ndërrime futbollistash në Rio 2016

4 zavendesime

Në Lojnat Olimpike Rio 2016 u vendos qe ban me eksperimentue me kater zavendësime ne ndeshje futbolli.
E ka vendos sot në Zurich Komiteti Egzekutiv i FIFA’s.
Ndërrimi i katër mundet me u ba vetëm nëse ka me pase shtesa mbas 90 minutave.
Përveç Olimpiadës, i njajti eksperiment mundet me u përdore edhe në kampionatin botnor të klubeve që ka me u zhvillue në Dhetor në Japoni, si dhe në kampionatin botnor U20 për femna, nga 13 Nandori  deri me 3 Dhetor në Guinenë e Re.
Komiteti Egzekutiv ka ratifikue edhe oraret e ndeshjeve të botnorit 2018 në Rusi. Ndeshja e hapjes dhe finalja ka me u luejt në 16:00 me orën e Shqipnisë, ndërsa ndeshjet tjera në orën 11, 13, 14, 17, 19 e 20:00.

Shperndaje në: