Lista e top gollashënuesve në Vala Superligë, qe kush kryeson

Sulmuesi afrikan, Oto John i Trepçës 89 asht gollashënuesi ma i mirë i sezonit vjeshtor të Vala Superligës së Kosovës.

Oto John asht njeriu kryesor pse 89’shi asht kampion vjeshtor, ai ka shënue 12 golla dhe prin listën e gollashënuesve. Në ndjekje të tij asht sulmuesi i rrezikshëm i Drenicës, Granit Arifaj me 9 golla.

 

12 golla: Oto John
9 golla: Granit Arifaj
7 golla: Qemajl Elshani, Shkëmbim Salihu
6 golla: Berat Hyseni, Florim Bërbatovci, Hasan Hyseni, Florent Hasani.