Lojnat Olimpike: Vjedhje të tmerrshme në Brazil në mes të ditës

Brazili asht për momentin në qendër të vëmendjen së krejt botës për shkak të Lojnave Olimpike, por jo gjithçka shkon ashtu sikur doket në ekran.

Mediat ndërkombëtare, turistët dhe tifozët që kanë vizitue Brazilin për Lojnat Olimpike kallxojnë tmerrin nga grabitjet.