Messi në seancë gjyqësore!

messi

Seanca gjyqësore ndaj sulmuesit argjentinas, Lionel Messi ka vazhdue sot në Barcelona. Anëtari i Barcelona’s dhe baba i tij janë të akuzuem se nuk kanë pague taksa prej 9 milionë euro prej periudhës 2007 deri në vitin 2009.

Messi i ka mohue çdo herë këto akuza, por gjykata ende nuk ka vendosë në lidhje me këtë çashtje jo pak të randësishme.