Messi ‘shpërthen’ në lot, trishton botën e futbollit

Mbas humbjes në finalen e Kupës së Amerikës shumë tifozë në mbarë botën u trishtuen jo vetëm nga disfata e Argjentinës, por nga zhgënjimi dhe tërheqja e Messit.

29 vjeçari humbi penalltinë ma të rëndësishme te Argjentina, ndërsa lotët dhe zhgënjimi i tij ishin të papërmbajtshëm.

Kjo ishte nji ndër disfatat që ka përjetue ma randë Leo Messi, ndërsa shokët e ekipit janë mundue me qetësue.