Momenti i sikletshëm i Hollande, qe qysh e dekoron këtë basketbolliste!

Femna të gjata dhe burra të shkurtë… nji kombinim që shpesh asht interesant, por kjo kalon çdo llojë imagjinate për diferencën në gjatësi.

Sandrine Gruda jo vetëm që asht mbi 2 metra, por ka mbath edhe taka kur ka shkue në pallatin presidencial për me marrë dekoratën.

Në këtë mënyrë, ajo e ka vënë në siklet presidentin Francois Hollande gjatë momentin për t’ja vënë dekoratën Grudas.

Duket si nji fotografi e rregullueme me Photoshop, por jo!

Përmasat e basketbollistes janë vërtet gjigante.

 

2-hollande

 

3-hollande

 

4-hollande

Shperndaje në: