Ndryshon periudha e afatit kalimtar të verës? (foto)

Presidenti i UEFA’s, Aleksander Ceferin, ka mirëpritë thirrjet për ndryshimin e periudhës së afatit kalimtar të verës.

Drejtues të ekipeve të mëdha europiane kanë kërkue që afati kalimtar mos me vazhdue edhe gjatë muejit Gusht kur fillojnë ligat kryesore europiane.

Dhe, Ceferin i ka hapë udhë mundësisë së ndryshimit. “Jam në favor të ndryshimit”, deklaroi ai.

Shperndaje në: