Në Gjermani ndodh gjesti ma josportiv i vitit (video)

Çfarë skandali në kategorinë e tretë gjermane!

Në minutën e 57’, midis Jena dhe Meppen, ndodhet nji lojtar i shtrimë në fushë, shoku i tij i ekipit ndal lojën në mes të fushës me qëllim me ndihmue shokun e tij.

Por, kundërshtari nuk mendoi kështu!

Shperndaje në: