Në Shkup, për here të katërt mbahet maratona për femna

Me 10 Prill në qytetin e Shkupit ka me u organizue maratona e katërt me radhë për femna, që asht pjesë e maratonës promovuese Wizz Air Skopje Marathon 2016.

Kjo maratonë asht fut në kalendarin e Federatës Europiane të Atletikës.

Organizatorët presin nji pjesëmarrje prej 1000 femnave me 10 Prill, dhe maratona ka me fillue nga parku i qytetit të Shkupit.

 

 

Shperndaje në: