Neymar shpërthen në lot (video)

Ashtu siç dhe në çdo ndeshje tjeter te kesaj fundjave, edhe në ndeshjen mes PSG dhe Touluse u mbajt 1 minutë heshtje për nder te viktimave te sulmit terrorist para do dite në Barcelone.

Ajo qe ra në sy asht se gjate momentit te heshtjes, Neymar ”shperthen” ne lot.