Neymar vazhdon me Barcelonën, kush e dha lajmin!

Josep Bartomeu njofton se Neymar ka me vazhdue me Barcelonën.
Presidenti i Barcelonës, Josep Bartomeu ka thanë se Neymar don me qendrue edhe në ditët në vazhdim do të nënshkruej kontratë të re.

Ishte fol shumë se Neymar mund të largohet, por tashma çdo gja ka përfundue.

“Neymar dëshiron me qëndrue dhe në ditët në vazhdim ka me nënshkrue kontratë të re”, tha Bartomeu.