Ofertat për De Biasin s’kanë të ndalun: Qe kombëtaret që e duen

Gianni De Biasi ka dy oferta zyrtare, ndërsa e treta ka me i ardhë shumë shpejtë. Italiani ka në duer propozimet e Ukrainës dhe Romanisë.

Ndërsa, oferta e tretë që ka me kërsit në dyert e italianit, ka me ardhë së shpejti nga Turqia.

Kështu ka konfirmue gazetari italian Alessio Lento, përmes nji postimi në Twitter.

Shperndaje në: