Pato don me qëndrue te Chelsea

Alexandre Pato thotë se ai don të sigurojë nji transferim të perhershëm te Chelsea, mbasi të përfundojë huazimi. “Unë stërvitem si të lueja në nji ndeshje. Unë kurrë nuk heki dorë nga asgja dhe gjithmonë kërkojë ma shumë nga vetja”. “Kur më jepet shansi me luejt, mundohem me e shfrytëzue. Due qëndrimin te Chelsea, më pëlqen jeta këtu”, citoi braziliani./